A venit tipul să merg la CNA, pentru a povesti cu ce se ocupa ANRE

Incet, incet, vine timpul și pentru ANRE,

Mâine, Joi 23 Septembrie 2021 la orele 8:00 sunt invitat la CNA in privința acțiunilor din ultimul timp ale ANRE

Ofițerii Centrului Național Anticorupție m-au invitat pentru a da detalii pe marginea subiectelor prezentate in spațiul public.

Să trecem in revista principalele din ele:

  1. ANRE acționează vădit in interesul unui grup restrâns de companii petroliere importatoare și in contra interesului public, al consumatorilor si micilor companii. Contrar cu principiile liberei concurențe
  2. Politica ANRE de reglementare favorizează in mod clar un grup mic de companii, vânzători angro, in defavoarea consumatorilor și micilor companii vânzători cu amănuntul.
  3. Avem toate drepturile să bănuim că ANRE se face vinovat de existența pieții gri și negre in domeniul produselor petroliere și ca ei cu bunâ știință prin Comunicatele sale oficiale încearcă sa acopere zecile de “stații PECO”, care activează ilegal pe întreg teritoriul țării. Aceste stații ilegale prejudiciază bugetul de stat cu sute de milioane de lei anual.
  4. ANRE nu a întreprins nimic pentru a contracara contrabanda de produse petroliere in Ucraina și utilizarea regiunii Transnistrene pentru contrabanda de produse petroliere. Mai mult se lasă impresia ca ei sunt interesați in existența acestor scheme.
  5. Acțiunile din ultima jumătate de an a ANRE a dus clar in prag de faliment micile companii petroliere, cea ce favorizează marile companii, protejate vădit de ANRE.

Atunci când am vorbit despre vânzările ilegale ale produselor petroliere, ANRE a negat cu vihemență acest fapt. Însă Poliția Națională și-a onorat obligațiile de serviciu și-n scurt timp au prezentat public probele cu stațiile PECO ilegale. Pentru acest fapt mulțumesc din toată inima conducerea Ministerului de Interne.

Acum este rândul CNA să-și facă datoria și sa ne aducă in spațiul public probele necesare la fenomenele descrise de. mine mai sus.

Mulțumesc tuturor celor care în tot acest timp m-au informat in privința fenomenilor de pe piața produselor petroliere și împreuna am reușit să vedem mai clar, care este situația de fapt in acest domeniu și nu cea ce încearcă sa ne spună unii.

Sunt la dispoziție voastră,
și doar împreuna vom reuși sa stopam acest haos de pe piața Energetica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s