Un Președinte la locul lui

DSC_3114_1BISAtunci când vine vorba despre Președintele țării, foarte mulți îl vor invinui de faptul că vorbeștea prea puțin, nu prea se afișează în public. Cu alte cuvinte, nu se dă în spectacol!

Nuștiu cum credeți voi că ar trebui să fie, ce ar trebui să facă și…..mai ales, cât de mult ar trebui să vorbească un Președinte, dar eu am să vă zic o istorioară, care s-ar putea să schimbe părerea multora dintre voi.

În anul 2012, atunci când dl Nicolae Timofti urma să devină Președinte, a fost invitat la o discuție cu deputații. La întrebarea cum va acționa în situațiile dificile sau tensionate care pot apărea, dumnealui ne-a relatat o istorioară, care ne-a cutremurat pe toți, lăsându-ne fără cuvinte. Iar spre sfârșit, calm cum îi este caracteristic, cu o voce liniștită, care abia se făcea auzită, a spus: ”Fiți siguri, că atunci când va trebui, voi face exact ceea ce trebuie”! Îl crezusem cu toții. Comentariile și întrebările se epuizase.

Mai târziu după 2 ani de zile, dl Președinte a demonstrat la ultima sa întâlnire cu Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, că atunci când este necesar, dumnealui poate apăra destoinic demnitatea și onoarea țării noastre!

Eu zic că anume de un astfel de Președinte are nevoie Moldova!

Domnule Președinte, Nicolae Timofti, vă adresez sincere felicitări și urări de sănătate și prosperitate!

Din partea mea aveți toată admirația și respectul!

La mulți ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s