În trimestrul IV când prețurile la benzină au început să crească, companiile petroliere au cel mai mic adaos din ultimii doi ani

Voi o să râdeți, dar când prețurile la Benzină cresc, petroliștii câștigă cel mai puțin.

Trimestrul IV din acest an se va finaliza cu un preț mediu a petrolului pe piețele internaționale de circa 45 USD/Barrel, cea ce este cu 53% mai mult decât în trimestrul II, când prețul la petrol a coborât până la 29,34 USD/Barrel.

Acum pe final de an, odată cu scumpirea Petrolului pe piețele internaționale, companiile petroliere din Moldova au început să ridice prețurile la benzină, fapt care irită pe toți și fiecare începe să ”investigheze” cazul :).

Numai că acum ei sunt cei mai ”cinstiți”, iar majorarea operată de ei poate fi justificată economic. Toată șmecheria se petrece când prețurile scad, dar nu scad cât ar trebuie să scadă. Atunci ne bucurăm de reduceri și nimeni nu verifică, dacă reducerile sunt suficiente. (Mai multe detalii vedeți aici).
În trimestrul IV când prețurile la benzină au început să crească, companiile petroliere au cel mai mic adaos din ultimii doi ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s